Creare cont Creaza propriul cont

Inregistreaza cont nou

Pasul 1. Completati formularul de inregistrare cu informatiile solicitate. Acestea sunt: adresa de email, nume utilizator (care va aparea pe site), parola, verificare parola, prenume, nume. Datele in dreptul caruia scrie optional nu trebuiesc completate obligatoriu. Adresa de email Completati cu mare atentie adresa de email si asigurati-va ca este scrisa corect. Este important deoarece mai tarziu veti primi un mesaj cu un link de activare a contului. Atentie! Daca adresa de email pe care o scrieti este incorecta, linkul de activare a contului nu va ajunge niciodata in casuta dvs de inbox. Solutia este sa reluati pasii de creare a unui cont de la inceput. Pasul 2.

In final:Apasati butonul "Creaza cont" Veti vedea pe ecran un mesaj de tipul mesaj:Cont nou creat Informatiile necesare pentru utilizarea contului au fost trimise pe adresa [adresa de email din formularul de inregistrare]. Va rugam sa va verificati casuta de email si sa urmati intructiunile din mesajul pe care il veti primi. Mesajul este posibil sa ajunga in folderul Junk Mail sau Bulk al casutei postale electronice. Din motive independente de noi, acest mesaj poate sosi dupa 10-15 minute de la completarea formularului de inregistrare
Va multumim si va uram bun venit in comunitate!


  Contact Us
  Hanks Ltd

Piata Victoriei 4 Timisoara

Tel : + (40) - 745 844396
Mail : support@imfoproiect.ro
Business Hours : 9:30 - 5:30

  Despre

Oferim servicii de consultanta,marketing catre firme din diverse domenii de activitate. Acoperim o gama mare de servicii publicitare, marketing, consultanta,rentabilizare firme.

  Introducere

Am creat pentru tine o serie de instrumete care te ajuta sa iti promovezi afacerea cu toata puterea internetului.Clientii ajung intotdeauna la tine fiindca pagina are integrat street view.Te gasesc repede prin cuvintele cheie alese de tine,poti pune un clip cu produsele sau serviciile tale...poza e ceva banal asa ca nu mai amintim de ea.De asemenea tot aici afla de pagina ta de facebook,twitter ,G+ sau Pinterest.acorda calificative si scriu impresii plus multe altele.